Сглобяеми къщи

 1. Високо енерго ефективни сглобяеми къщи с дървена носеща конструкция.house
 2. Строителство на монолитни сгради и къщи

Защо Сглобяеми къщи

 1. Дълговечността на една къща зависи пряко от носещата конструкция. Именно затова при изграждане на носещата конструкция на сглобяемите къщи Ние влагаме висококачествен дървен материал произход „Австрия, Германия, Америка“ както и висококачествени скрепителни елементи. Допълнителното подсилване с диагонални връзки способства като краен продукт да се получи една монолитна скелетно-гредова конструкция с изключителна здравина.
 2. При изграждането на енергоефективните сглобяеми къщи ,ние използваме по-голямо коиличество дървен материал в сравнение с останалите фирми на пазара но за сметка на това увеличаваме живота на нашите къщи с над 50%.
 3. При строителството на сглобяемите къщи,ние влагаме най – качествените изолационни материали. Това позволява постигането на отлични топлоизолационни показатели и поддържането на оптимална температура в сглобяемата къща при минимални разходи за постигането и.
 4. Всяка сглобяема къща  наред с обичайните документи се издава с гаранция за енергийна ефективност от наша страна.
 5. Цената на сглобяемите къщи не се отличава съществено от конкурентите на пазара. Нашата цел е да повишим коефициента на клиентска удовлетвореност чрез предоставяне на качествен продукт на достъпна цена.

Предимства на сглобяемите къщи:

 1. Постигането на отлични топлоизолационни параметри: всяка построена сглобяема къща обезпечава поддъраженето на оптимална температура с минимални разходи.
 2. Кратък срок на строителство на сглобяемите къщи : 90 дни за къща 80 кв.м. степен до ключ.
 3. При строителството на сглобяемите къщи липсват мокри процеси: това означава, че Вие можете веднага да започнете експлоатацията на вашия нов дом без притеснения от наличието на влага и мухъл.
 4. Използване на екологични строителни материали при изграждането на сглобяемите къщи .
 5. Строителството на една сглобяема къща е значително по-малко трудоемък процес отколкото изграждането на монолитна такава. Именно този факт позволява постигането на отлично качество при оптимални ценови условия.

Приемрни проекти на сглобяеми къщи,може да разледате тук!

 

Ние Реализираме Вашите идеи

Арт Билдърс - Бургас.

0878 50 70 51

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.