От Желязо

ограда от ковано желязо

 

 Метални огради Металните огради са важна част от интериора на всяка къща .Те придават естетика, изящество и неповторим стил с неизброимите си вариации от форми и дизайн.Когато са добре съчетани с останалата част на екстериора, допринасят за цялостната хармония на дома.Могат да бъдат съчетани и с други материали (дърво,камък ).Металните огради, които предлагаме са стилни и в същото време здрави и сигурни.Изработени са от качествени материали и гарантират защита и устойчивост.Металните огради могат да бъдат произведени изцяло по решение и модел на клиента.

 

 

 

 

 

  метални парапети бургасДекоративни парапети за стълбища и тераси

 Стълбището във всеки дом, независимо дали е вътрешно или външно, е детайлът, който веднага привлича погледа. Но колкото и красиво или необичайно да е то – нужно е да се погрижите за безопасността при използването му. За тази цел подхожда парапетът от желязо, който притежава необходимите качества - здравина, безопасеност и не на последно място, естетическа издържаност. Като всяко друго метално изделие, парапетът е изключително стабилен. При качествена изработка и монтаж, такъв парапет не може да бъде счупен или случайно повреден. Интензивното всекидневно натоварване практически не оставя друг избор – парапетът трябва да е от здрав материал, в противен случай постоянният ремонт е неизбежен. Декоративни парапети за стълбища и тераси Там където живеят малки деца, изискванията към безопасността са още-големи. Затова парапетите от желязо са много подходящи, особено ако в дома или около него има и други метални изделия – решетки, ограда, мебели, закачалки, поставки. Парапетът може да бъда както на външното стълбище, верандата или на терасата, така и на вътрешното. По този начин, съчетан с ограда и вътрешни аксесоари, парапетът придава уникален стил както на екстериора, така и на интериора. А сградата придобива хармоничен и завършен вид. Затова, когато избирате парапет помислете и за парапет от метал – може би именно това е детайлът, от който се нуждае Вашият дом.

 

 


 Портални и дворни врати Портални и дворни врати

 "Моят дом е моята крепост" гласи известната поговорка. Но коя крепост би устояла без надеждна портална врата? Впрочем вратата не само прегражда пътя, но и го отваря. Затова е нужно да бъде и външно привлекателна. Порталните метални врати са лицето на всеки двор и имот. Те показват вкус и придават красота и уют с неизброимите си вариации. Не само красиви, порталните метални врати никога не излизат от мода, защото са извън времето със своя неподправен стил.Ние можем да предложим собствени модели за изработка на даден продукт или с проект на клиента като стриктно се придържаме към удовлетворяването на изискванията и качествената изработка на Вашия проект.

 

 


 декоративни решетки

 

Декоративни решетки

 Декоративните метални решетки имат не само защитна функия. Когато жилището има нужда от сигурност, те придават завършеност и естетичен вид на прозорците - металната решетка се превръща в изискан декор.

 

 

 

 


 бутикова мебел

 

 

 Бутикова мебел

Бутиковата мебел от ковано желязо придава на всяко едно пространство изисканост и стил. Независимо дали е в градината или дома, дори малък добре изработен детайл от метал внася комфорт, уют и нотка на аристократизъм...

 

 

 


 входни врати

 

 

 Врати за входове

Металните врати за входове са неразделна част от нашият бит. Ако се замислим колко пъти на ден се сблъскваме с тях - било като излизаме навън, отиваме на работа или се връщаме у дома. Ето защо входните врати преди всичко трябва да са естетически издържани, функционални и не на последно място да могат да издържат както метеорологични така и механични натоварвания (висока пропускателна способност, вандализъм и др.). Входните врати трябва да дават сигурност на нашия дом, офис и семейство, за да се чувстваме защитени. Затова от значение е какво ще изберете като заключваща система, система за самозатваряне и контрол на достъп. Също много важно е и какво остъкляване ще изберете, Материалите който влагаме са строго индивидуални за всеки клиент, в зависимост от изискванията му. Входните врати могат да бъдат снабдени и с пощенски кутии в зависимост от нуждите и бройката.

Ние Реализираме Вашите идеи

Арт Билдърс - Бургас.

0878 50 70 51

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.